Nicole Majoor is eigenaar van Nicole Majoor Financieel Advies. Zij heeft haar studie HEAO commerciële economie gevolgd aan de Hogeschool Holland in Diemen. Daarnaast volgde ze onder andere de opleidingen Assurantiebemiddeling B, Pensioen & Praktijk, Erkend Hypotheekadviseur en Gecertificeerd Financieel Planner (FFP).
Voor meer informatie volg deze link.

   Ik sta samen met u stil bij uw keuzes en bedenk slimme en kostenbesparende oplossingen om daarna voor u alles zo goed mogelijk regelen.
Mijn doel: u helpen met het bepalen van uw koers in het financiële oerwoud, financiële zaken regelen en deze kwalitatief bewaken. Ik zorg voor uw financiële rust, voor nu en voor de toekomst.

 Onafhankelijk en professioneel financieel advies
Ik werk geheel onafhankelijk omdat er geen (financieel) belang aanwezig is bij de verkoop van producten of oplossingen. De wensen van de cliënt blijven altijd centraal staan. Er wordt gewerkt op basis van een uurtarief en/of vast bedrag en het 1e gesprek is altijd kosteloos. Ik word niet betaald door een bank of verzekeringsmaatschappij.

Ik ben  gecertificeerd financieel planner. Dit staat voor kwaliteit, integriteit, deskundigheid en veel praktijkervaring. Deze kenmerken waarborgen een onafhankelijke en objectieve voorlichting en een hoogwaardig advies. Bij het behandelen van uw financiële zaken werk ik, waar noodzakelijk, nauw samen met specialisten zoals accountants, fiscalisten, makelaars, notarissen, advocaten en mediators.  Dit bespaart u tijd en u heeft de  beste mensen voor het juiste werk.

Bij diverse financieel advieskantoren heb ik ruim 16 jaar ervaring opgebouwd in hypothecaire en financiële planning. Door in verschillende keukens te hebben gekeken heb ik ruim inzicht gekregen in de werkwijze van banken, tussenpersonen, verzekeraars, fiscalisten, notarissen en accountants.

Op basis van deze ervaring en inzichten bied ik mijn zakelijke en particuliere klanten onafhankelijk, helder en resultaatgericht advies.

Aangesloten bij: