Hypotheek Advies


Een goed financieel advies voor een hypotheek gaat niet over cijfers alleen. Het gaat vooral over mensen, over wat ze willen en kunnen. Het gaat over het maken van keuzes, voor nu en later. Uw keuzes. Daarbij horen ook de keuzes tussen complexe financiële producten, waarbij de veranderende wetgeving, maar ook sociale verzekeringen, erfrecht en fiscale zaken een belangrijke rol spelen. 

Een goed financieel advies geeft u

  • Inzicht in de financiële haalbaarheid van uw wensen, dromen en (bedrijfs)doelstellingen.
  • Financiële rust, voor nu en later.
  • Een hypotheek die bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

hypotheekbanner

Mijn rol als financieel adviseur 
 Als adviseur maak ik u huidige financiële situatie inzichtelijk. Uw huidige financiële situatie verbinden we vervolgens aan de toekomst, door te kijken naar uw wensen, dromen en (bedrijfs)doelstellingen. Ik kijk daarbij vooral naar wat u belangrijk vindt. Voor nu en voor later. Zodat duidelijk wordt welke financiële oplossingen daarbij passen èn welke juist niet. U krijgt hierdoor ook grip op uw emoties rondom financiën. Door het goed afstemmen van uw financiële middelen op uw wensen, dromen en (bedrijfs)doelstellingen kunt u bovendien zelf kiezen voor een goede balans tussen werk en leven.

hypotheek-adviesEen gedegen en realistisch financieel plan Ik zorg dat alle onderdelen van uw financiële plan één geheel vormen, zonder overlap of een tekort. Ik geef advies en behoed u voor de kleine lettertjes en neem diverse scenario’s, mogelijkheden èn beperkingen met u door. De uiteindelijke keuze, die maakt u!

Waarom Nicole Majoor Financieel Advies

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Geheel onafhankelijk en objectief
  • Uw wensen als klant blijven centraal staan
  • Advisering op basis van een uurtarief en/of vast bedrag
  • Aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH) en Federatie Financiele Planners (FFP) (*)

Met andere woorden: mijn kantoor staat voor een onafhankelijk en helder advies, met een pragmatische en no nonsens benadering van misschien wel de belangrijkste keuzes in uw leven. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke afspraak.

(*) = Uitleg van de begrippen in de onderstaande tabel en via de linkjes aan de rechterzijde.

Stichting Erkend Financieel Adviseur. Een erkend Financieel Adviseur wordt jaarlijks getraind op het bieden van hoogwaardig en duurzaam integraal financieel advies. De Erkend Financieel Adviseur is, naast het Wft-diploma Adviseur Hypothecair krediet, ook in het bezit van het Wft-diploma Adviseur Consumptief krediet. De Erkend Financieel Adviseur is analytisch en behoudt altijd het overzicht voor zijn klant. De Erkend Financieel Adviseur volgt elk jaar SEH PE en wordt door de SEH goed geïnformeerd over wet- en regelgeving, fiscaliteiten en ontwikkelingen op zijn vakgebied. Hij of zij zet de persoonlijke situatie, toekomstwensen en financiële belangen van de klant centraal en streeft naar een langdurige relatie.
Federatie Financieel Planners. Het FFP-Keurmerk biedt een stevig houvast bij financieel advies. Het keurmerk betekent namelijk een jaarlijkse scholing en altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het FFP-keurmerk heeft strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode, zorgvuldig toezicht en een onafhankelijke klachtafhandeling.
Autoriteit Financiële Markten. Nicole Majoor Financieel Advies is tevens aangesloten bij AFM. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken. Daarom houdt AFM toezicht op de financiële markten. Nicole Majoor staat ingeschreven onder AFM nummer 12044185.

Nicole Majoor is eveneens aangesloten bij Advieskeuze.nl. Volg deze link.

Over Advieskeuze.nl (bron: www.advieskeuze.nl)
Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt u als consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners bij u in de buurt.  Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van de Consumentenbond.