Hypotheek Advies

Een goed hypotheek advies gaat niet over cijfers alleen. Het gaat vooral over mensen, over wat ze willen en kunnen. Het gaat over het maken van keuzes, voor nu en later. Uw keuzes. Daarbij horen ook de keuzes tussen complexe financiële producten, waarbij de veranderende wetgeving, maar ook sociale verzekeringen, erfrecht en fiscale zaken een belangrijke rol spelen. 

Een goed financieel advies geeft u:

 Inzicht in de financiële haalbaarheid van uw wensen, dromen en (bedrijfs)doelstellingen.
 Financiële rust, voor nu en later.
 Een hypotheek die bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

Mijn rol als financieel adviseur

Als adviseur maak ik u huidige financiële situatie inzichtelijk. Uw huidige financiële situatie verbinden we vervolgens aan de toekomst, door te kijken naar uw wensen, dromen en (bedrijfs)doelstellingen. Ik kijk daarbij vooral naar wat u belangrijk vindt. Voor nu en voor later. Zodat duidelijk wordt welke financiële oplossingen daarbij passen èn welke juist niet. U krijgt hierdoor ook grip op uw emoties rondom financiën. Door het goed afstemmen van uw financiële middelen op uw wensen, dromen en (bedrijfs)doelstellingen kunt u bovendien zelf kiezen voor een goede balans tussen werk en leven.

hypotheek-adviesEen gedegen en realistisch financieel plan

Ik zorg dat alle onderdelen van uw financiële plan één geheel vormen, zonder overlap of een tekort. Ik geef advies en behoed u voor de kleine lettertjes en neem diverse scenario’s, mogelijkheden èn beperkingen met u door. De uiteindelijke keuze, die maakt u!

Waarom Nicole Majoor Financieel Advies

 Kosteloos kennismakingsgesprek
 Geheel onafhankelijk en objectief
 Uw wensen als klant blijven centraal staan
 Advisering op basis van een uurtarief en/of vast bedrag
 Aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH) en Federatie Financiële Planners (FFP) (*)

Met andere woorden: mijn kantoor staat voor een onafhankelijk en helder advies, met een pragmatische en no nonsens benadering van misschien wel de belangrijkste keuzes in uw leven. Maak een vrijblijvende afspraakvoor een persoonlijke afspraak.

Nicole Majoor Financieel Advies is aangesloten bij HypotheekCompany. HypotheekCompany is een landelijke samenwerking van onafhankelijke, deskundige adviseurs op financieel gebied. Zo profiteert u van een uitgebreid assortiment en heeft u dus altijd een scherpe hypotheekrente.

Nicole Majoor is eveneens aangesloten bij Advieskeuze.nl. Volg deze link. voor meer informatie

(*) = Uitleg van de begrippen lees u in de onderstaande tabel
en via de linkjes onder de logo’s in het zij-menu.

SEH

Stichting Erkend Financieel Adviseur. Een erkend Financieel Adviseur wordt jaarlijks getraind op het bieden van hoogwaardig en duurzaam integraal financieel advies. De Erkend Financieel Adviseur is, naast het Wft-diploma Adviseur Hypothecair krediet, ook in het bezit van het Wft-diploma Adviseur Consumptief krediet. De Erkend Financieel Adviseur is analytisch en behoudt altijd het overzicht voor zijn klant. De Erkend Financieel Adviseur volgt elk jaar SEH PE en wordt door de SEH goed geïnformeerd over wet- en regelgeving, fiscaliteiten en ontwikkelingen op zijn vakgebied. Hij of zij zet de persoonlijke situatie, toekomstwensen en financiële belangen van de klant centraal en streeft naar een langdurige relatie.

FFP

Federatie Financieel Planners. Het FFP-Keurmerk biedt een stevig houvast bij financieel advies. Het keurmerk betekent namelijk een jaarlijkse scholing en altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het FFP-keurmerk heeft strenge opleidings- en (bij)scholingseisen, een heldere gedragscode, zorgvuldig toezicht en een onafhankelijke klachtafhandeling.

AFM

Autoriteit Financiële Markten. Nicole Majoor Financieel Advies is tevens aangesloten bij AFM. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken. Daarom houdt AFM toezicht op de financiële markten. Nicole Majoor staat ingeschreven onder AFM nummer 12044185.

Aangesloten bij: