Home


Wilt u graag een gezonde financiële koers bepalen en daaraan blijven vasthouden? Een gedegen financieel plan laten opstellen om zo uw dromen en doelstellingen te realiseren?

Wat is Financiële Planning:

Financiële planning betekent uw huidige financiële situatie optimaliseren en het juiste samenstel van financiële – en verzekeringsproducten en oplossingen inzetten voor de toekomst. Belangrijk aspect is dat alle onderdelen van uw financieel plan één geheel vormen en dat alles in elkaar past, zonder een gat of een surplus. Dit vereist in deze roerige tijden een hoge mate van deskundigheid op het terrein van financiële en fiscale zaken, maar ook kennis van erfrecht en sociale verzekeringen.

Mijn werkwijze is simpel en doeltreffend. Vertrouwen is het belangrijkste uitgangspunt en een persoonlijk kennismakingsgesprek is de eerste stap naar een band tussen u en mij als financiële planner. Een gesprek begint met iets heel eenvoudigs: goed luisteren naar uw wensen en plannen voor de toekomst. Vervolgens bekijk ik waar (bij)sturing nodig is om uw doelstellingen te realiseren. Ik zal u daarbij vakkundig van dienst zijn en u, waar nodig, ontzorgen. Zowel op de korte, en indien gewenst, ook op de lange termijn. Nicole Majoor Financieel Advies is gevestigd in het Gooi en is een onafhankelijk advieskantoor in financiële- en hypothecaire planning met een heldere no-nonsense aanpak en is opgericht door Nicole Majoor – ter Weijden FFP.

Nicole Majoor Financieel Advies geeft u inzicht in de financiële haalbaarheid van uw wensen, dromen en doelstellingen. Verder geef ik u grip en duidelijkheid over uw persoonlijke financiën. De kracht van Nicole Majoor Financieel Advies ligt in het zorg dragen voor een balans tussen inkomsten en uitgaven door het goed afstemmen van uw wensen en plannen, voor nu en voor later.

Nieuwsgierig?? Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Ik ontmoet u graag!